Palvelut

Tarjoan fysioterapialähtöistä personal training -kunto-ohjausta nimellä PhysioTraining ja liikkuvan ihmisen ravintoneuvontaa. Lisäksi tarjoan ikäihmisten kuntoutusta niin hoivakodeissa kuin kotikäynteinä Espoossa.

PhysioTraining

PhysioTraining on aktiivista ja ammattitaitoista terveysliikunnan ja terveellisen elämäntavan valmennusta, jossa valmentaja on fysioterapeutti ja personal trainer. Palvelu sisältää asiakkaan tilanteen ja tavoitteiden mukaan kunto-, lihasvoima-, kehonhallintatestit, joiden pohjalta asiakkaalle laaditaan harjoitusohjelmat. Valmennus sisältää ravitsemusta koskevan analyysin ja neuvonnan sekä aktiivisen yhteydenpidon valmentajan kanssa. Kehitystä seurataan ja harjoitusohjelmaa muokataan etenemisen mukaan.

Mihin tarpeisiin henkilökohtainen fysioterapia & personal training vastaa?

  • Kuntosali- tai tavoitteellinen harjoittelu ei ole sinulle tuttua tai kuntoilusta on aikaa, ja haluat päästä parempaan fyysiseen kuntoon, lisää energiaa ja jaksamista arkeesi sekä edistää terveyttäsi ikääsi ja kuntotasoosi sopivalla tavalla turvallisesti.
  • Haluat kokonaisvaltaista kunto-ohjausta liikuntaan sekä ravitsemukseen päästäksesi haluamaasi tavoitteeseen esim. kunnon kohotus, voiman lisääntyminen, kehonkoostumuksen muokkaus, painon pudotus.
  • Haluat saada yksilöityä ja turvallista ohjausta rajoitteesi, sairaudet tai vaivat huomioiden terveydenhuollon korkeasti koulutetun ammattilaisen ohjaamana.

”Kuntoni on kohentunut niin, että se on vaikuttanut koko elämiseen. En enää hengästy niin nopeasti, en ole väsynyt ja mielialani on korkeammalla. Olen myös laihtunut 6kg, joten sekin on suuri muutos.” naisasiakas, Espoo

Laadin kattavan alkukartoituksen, alkumittausten ja testien kautta kokonaisvaltaisen ja
tavoitteellisen kunto-ohjelman niin kuntosalille, kotiin kuin lenkkipolulle. Palveluun voidaan halutessasi sisällyttää ravintoneuvontaa ja tavoitettasi tukeva henkilökohtainen liikkuvan ihmisen terveyttä edistävä ruokailumallin laadinta.

Onko sinulla jokin tuki- ja liikuntaelimistön vaiva? Otan vaivasi huomioon harjoituksissa ja saat lääkärin fysioterapialähetteellä Kela-korvauksen käynneistä.

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonta on liikkuvan ihmisen terveyttä ja omaa tavoitetta esim. painonpudotusta tai kehonkoostumuksen muokkausta edistävää ohjausta. Ravintoneuvonta pitää sisällään ravintopäiväkirjan analyysin ja henkilökohtaisen ravintomallin laadinnan. Ravintoneuvonnasta saat tarkkaa tietoa, mistä ruokavaliosi koostuu, ja saatko kaikki tarvittavat ravintoaineet. Saat mukaasi konkreettiset ohjeet, miten parantaa ruokavaliotasi niin, että se lisää terveyttäsi ja tukee optimaalisesti henkilökohtaista tavoitettasi, oli se sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus tai ruokavalio, jossa kulutuksesi ja energiansaantisi on tasapainossa. Ravintoneuvonta on lähtökohtaisesti liikkuvan ihmisen ravintoneuvontaa, jonka tavoitteena on lisätä hyvää oloa ja energiaa arkeen niin. että jaksaa myös liikkua. Oikeanlaisella ravinnolla on iso merkitys osana tavoitteellista kuntoilua.

”Henkilökohtaista ja juuri asiakkaan elämäntilannetta tukeva ravintoneuvonta.” Tuula, Espoo

Ikäihmisten kuntoutus

Ikäihmisten fysioterapeuttinen kuntoutus on asiakkaan tarpeiden mukaan liikuntaelimistön ja toimintakyvyn vahvistamista ja ylläpitoa. Erilaiset sairaudet ja taustat huomioidaan kuntoutuksen suunnittelussa yksilöllisesti. Kuntoutuksen alussa asetetaan asiakkaan kanssa yhdessä tavoitteet, joita kohti mennään.

Autan asiakkaita saavuttamaan lihaskunnon ylläpysymisen ja vahvistamaan kehon toimintakykyä sekä selviytymistä arjessa. Kuntoutus edistää terveyttä monipuolisesti, parantaa kuntoutujan kykyä osallistua siirtymisiin aktiivisesti, helpottaa omaishoitajan työtä, lisää iloa arkeen kuntoutujalle liikunnan kautta sekä tuo helpotusta kuntoutujan omaan oloon fysioterapeutin turvallisessa ohjauksessa. Kuntoutuksessa tärkeänä piirteenä on liikkeiden monipuolisuus ja eteenpäin menemisen meininki.

Ota yhteyttä ja ensimmäinen askel kohti parempaa kuntoa!